Ana sayfa Sosyal Medya ‘Baht Oyunu’nun ‘Rüzgar’ı ‘İdris Nebi Taşkan’ sosyal medyadan hangi konuda açıklama yapma gereği duydu!

‘Baht Oyunu’nun ‘Rüzgar’ı ‘İdris Nebi Taşkan’ sosyal medyadan hangi konuda açıklama yapma gereği duydu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’ Zalim İstanbul’ dizisinde canlandırdığı ‘Civan’ karakteriyle yıldızı parlayan genç oyuncu İdris Nebi Taşkan son zamanların dikkat çeken isimlerinden birisi.

Kanal D’de yayınlanan ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Rüzgar’ karakterini canlandıran oyuncu yeteneği kadar yakışıklılığıyla da konuşuluyor. Pek çok genç kız hayranı olan Taşkan, instagram hesabından yaptığı ve fit vücudunu sergilediği paylaşımlarıyla da hayranlarının yüreğini hoplatıyor.

‘Baht Oyunu’nun ‘Rüzgar’ı ‘İdris Nebi Taşkan’ sosyal medyadan hangi konuda açıklama yapma gereği duydu! 8

Yakışıklı oyuncu son zamanlarda, yaptığı boks sporu ile ilgili sosyal medya hesabından pek çok yorum alınca instagram hesabından takipçilerine açıklama yapma gereği duydu.

‘Baht Oyunu’nun ‘Rüzgar’ı ‘İdris Nebi Taşkan’ sosyal medyadan hangi konuda açıklama yapma gereği duydu! 9

Oyuncu paylaştığı yukarıdaki fotoğrafın altına şunları yazdı; “Son zamanlarda aldığım mesajlardan dolayı minik bir açıklama yapmak isterim:) küçük yaşlardan beri spor hem profesyonel olarak hem de günlük hayatımın önemli bir parçası olarak hayatımda hep var oldu. Son zamanlarda buna bir yenisi daha ekledim ve bir süredir boks yapıyorum. Sanılanın aksine boks ve türevi spor dalları insanları şiddete yönlendirmez aksine fiziksel zihinsel gücünüzü doğru yönlendirmenizi sağlar. Şunu da eklemek isterim şiddet hiç bir zaman çözüm yolu değildir. Sevgiler”