Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Balık Burcu için Nisan ayı neden önemli?” İşte Zeynep Turan’dan dikkat çeken yorum…

“Balık Burcu için Nisan ayı neden önemli?” İşte Zeynep Turan’dan dikkat çeken yorum…

tarafından sevda

Gezegenlerin hareketleri burcumuzu nasıl etkiliyor? Değişimlerin gezegeni Uranüs, Koç burcundaki yedi yıllık misafirliğini tamamladı ve Boğa Burcuna geçiş yaptı. Uranüs bu aydan itibaren yedi yıl boyunca Boğa burcunda kalacak. Peki bu gökyüzü hareketinin tüm burçlara yansımaları neler olacak. Astrolog Zeynep Turan tüm burçların yedi yıllık sürecini yorumladı, Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, Uranüs’ün hareketiyle sizin hayatınızda geri kaldığınız ne varsa ilerleyecek ancak Mart ayına dikkat etmenizde fayda var, bugünlerde hakkınızda bir takım söylemler duyabilir, yol arkadaşım, kader arkadaşım dediğiniz emek verdiğiniz kişilerle bir takım zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmanız için risk almanız gerekebilir ancak bugünlerde önemli kararlar almamanızı öneririm.

Devrim gezegeni Uranüs, Nisan ayından itibaren özellikle gelecekte kendi işinizi kurmanız adına size çok daha büyük adımlar attıracak. Siz siz olun bu ay plan yapın, geleceğinizi düşünün başkalarının ne dediğini önemsemeyin.