Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Balık Burcunun kiminle yapacağı görüşme hayatını değiştirecek? Aygül Aydın’dan dikkat çeken yorum!

Balık Burcunun kiminle yapacağı görüşme hayatını değiştirecek? Aygül Aydın’dan dikkat çeken yorum!

tarafından sevda

Bu hafta Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşecek, Merkür retrosu da devam ediyor. Peki bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta yaptığı burç yorumları ile dikkat çeken astrolog Aygül Aydın, 18-24 Mart haftası yorumunda Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, sizler için güzel güçlü bir hafta parasal ve finansal konularda iyileşme söz konusu, toparlanacak ekonomik koşullarınızı dengeleyeceksiniz. Bu hafta içerisinde yöneticinizle yapacağınız bir görüşme hayatınızda yepyeni bir değişim başlatabilir!

Bu hafta ayrıca, yakın çevre veya akrabalar ile alakalı bazı konuları çözmek ve bazı iletişimsel olarak gerildiğiniz veya kırılıp söyleyemediklerinizi söylemek için doğru bir zaman. Merkür’ün burcunuzda geriliyor olması sizi biraz yorabilir, ‘her şey üstüme geliyor’ diyebilirsiniz size tavsiyem, biraz yavaşlayıp kendinizi dinleyip zihninizi rahatlatmanız yönünde olacak. Merkür retrosunun sona ereceği 28 Mart tarihine kadar biraz daha sabırlı olun!