Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizi setinde Engin Altan Düzyatan’dan sonra koronavirüs şoku artarak devam ediyor!

Barbaroslar dizi setinde Engin Altan Düzyatan’dan sonra koronavirüs şoku artarak devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin setinde koronavirüs sıkıntısının ortaya çıktığı Engin Altan Düzyatan’ın paylaşımı ile ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, uzun süredir hazırlık yapılan ve büyük bir prodüksiyon ile yayınlara başlayan dizide etkili performansı ile göz doldurdu. Oruç Reis karakterinde izlediğimiz Engin Altan Düzyatan, yaptığı duyuruda koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi. Oyuncu sosyal medya hesabından evinde dinlendiğini belirtirken, kendisi ile temasta olan herkes için de test yaptırması tavsiyesinde bulundu.

Bu olayların ardından Barbaroslar setinde tüm ekibe ve oyunculara test yapıldı. Testler sonucunda hem Ulaş Tuna Astepe hem de Cemre Gümeli’nin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Barbaroslar dizi setinde Engin Altan Düzyatan'dan sonra koronavirüs şoku artarak devam ediyor! 7

3 başrol oyuncusunu etkileyen bu durum üzerine sette çekimlere ara verildi. Üç ünlü oyuncunun da evinde dinlenmeye çekildiği ve durumlarının iyi olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.

TRT1’den yapılan duyuruda Barbaroslar dizisinin 15. bölümünün 30 Aralık Perşembe günü ekrana geleceği duyuruldu. Dizinin Ocak ayının ilk haftasında ara verme ihtimali bulunuyor.