Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Gümeli’ye yeni katıldığı TRT1 dizisinde büyük şok!

Cemre Gümeli’ye yeni katıldığı TRT1 dizisinde büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Cemre Gümeli, Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür yönetimi mezunudur. Oyuncu, 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam isimli dizi ile birlikte oyunculuğa adım attı.

Servet dizisinin ardından Elimi Bırakma dizisindeki Cansu karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin sevgisini kazanan oyuncu, ardından da Bay Yanlış’ta izleyici karşısına geçti. Oyuncu bir süre dizilere ara verdikten sonra geçtiğimiz ay Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Cemre Gümeli, Meryem karakteri ile katıldığı dizide hikayede kısa sürede etkili birisi haline geldi. Oyuncunun diziye katılması hayranlarını da çok memnun etti. Ancak şu sıralarda Barbaroslar dizi setinde bir koronavirüs şoku yaşanıyor.

Dizide 6 bölümde yer alan Cemre Gümeli’nin sette koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Engin Altan Düzyatan ile başlayan koronavirüs sıkıntısı sonra Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli ile devam ediyor.

3 ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanması nedeniyle sette hem ekibe testler yapıldı hem de çekimler durduruldu. Cemre Gümeli de rol arkadaşları gibi evine çekildi ve durumunun da iyi olduğu ortaya çıktı.