Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde koronavirüs şokunda sevindirici yeni gelişme!

Kanunsuz Topraklar dizisinde koronavirüs şokunda sevindirici yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranıda bu sezon başlayan dizilerden birisi de Kanunsuz Topraklar oldu. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sadık bir izleyici grubu bulunuyor.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin setinde koronavirüs sorunları yaşanıyor. Diziye yeni katılan Başak Parlak ile birlikte Doğaç Yıldız’ın koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belli olmuştu. İki oyuncunun da bir süre sete gidemeyecek olması, ayrıca ekibin kalanı için yapılan testler derken bir süre çekimler durdu.

Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünün sıkıntıya girme ihtimali de konuşuluyordu. Şimdiye kadar 12 bölümü yayınlanan dizinin 13. yeni bölümünün akıbeti belli oldu.

Fox TV’den yapılan yeni hafta için yayın akışı duyurusunda Kanunsuz Topraklar’ın 29 Aralık Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranda olacağı belirtildi. Bu durum dizi hayranlarını çok memnun edecek.

Kanunsuz Topraklar dizisinin Ocak ayının ilk haftasında ekranda olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Dizinin yılbaşı dolayısı ile bir hafta ara vermesi bekleniyor.