Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaroslar dizisinde alınan karar her şeyi değiştirecek!

Barbaroslar dizisinde alınan karar her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizi büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirildi. İlk 3 bölümü yayınlanan ve büyük beğeni alan dizinin gidişatı ile ilgili bazı sıkıntılar dikkatleri çekiyordu.

TRT1 ekranında Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatına yönelik bir hikaye ile izleyici karşısına çıkan dizi, Akdeniz’in Türk Gölü haline geldiği dönemde geçiyor… Ancak diziye bu kadar büyük emek verilmesine rağmen hem deniz sahnelerindeki sıkıntılar hem de hikayenin gidişatı ile ilgili problemler önemli bir değişikliğin yaşanmasına neden oldu.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı dizinin senaryo ekibi değiştirildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziyi artık başka bir ekip yazacak.

Serdar Özönalan ile Hasan Erimez yeni senaristler oldu. Dizinin 4. bölümünden sonra hikayenin değişim sergilemesi bekleniyor. Senaryonun korsanlığı andıran bir tarzı olması bir handikap olarak gözüküyor. Dizide bu korsanlık algısını bitirecek adımların atılması gerektiğini dizinin sevenleri de belirtiyor.

Ayrıca deniz sahnelerinde hareket etmeyen gemiler rahatsızlık yaratırken, denizi konu alan bir dizinin deniz sahnelerinin az olması da eleştirilen bir başka konu oldu.

Barbaroslar dizisinin 4 yeni bölümünde heyecan kaldığı yerden devam edecek.