Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın reytingleri kafa karıştırdı!

Kanunsuz Topraklar’ın reytingleri kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezonun en iddialı dizisi olarak Kanunsuz Topraklar görülüyordu. 1 yıldır üzerinde çalışılan proje için 4 ay önceden çekimlere başlandı. Zonguldak’taki kömür madenlerinde işçiler ile onları ölüme terk eden maden sahibi arasındaki mücadeleyi anlatan dizi, aynı zamanda imkansız bir aşk hikayesi olarak da öne çıkıyor.

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı dizinin geçen hafta iyi bir başlangıç yaptığını gözlemlemiştik. Dizinin ikinci bölümünde reytinglerinin çok daha iyi seviyeye gelmesi beklendi. Ancak dizinin reytinglerinde bir miktar kıpırdanma olsa da, çok farklı bir durumun olmadığı gözüküyor.

İlk bölüme benzer sonuçlar elde eden ikinci bölümün ciddi bir yükseliş getirmemesi kafaları karıştırdı. Yüksek bütçeli bir yapım olması nedeniyle ortalamanın çok üzerinde reytingler alarak ayakta kalabilecek bir proje olduğunu söyleyebiliriz.

Şu anki reytingler ilk haftalar için kabul edilebilir düzeyde. Hikayenin açılması ve heyecanın artması ile birlikte diziye olan ilginin de yükselmesi bekleniyor…

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi izleyici sadakatini sağlamış iki dizi ile rekabet etmek o kadar kolay değil. Kanunsuz Topraklar ilk iki bölümü ile aslında rekabet edebileceğini gösterdi ama zamana ihtiyacı olduğu mesajını da verdi.

Dizi için büyük bir emek harcayan ekip daha iyi reytingleri hak ediyor. Dizinin ikinci bölümü tüm kişilerde beşinci, AB ve ABC1 kategorilerinde altıncı sırada yer alabildi.

Kritik bir noktada bulunan Kanunsuz Topraklar dizisinin üçüncü bölümden itibaren artık kayda değer bir yükseliş sergilemesi gelecek adına çok iyi olacaktır.

İşte dizinin 13 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak üçüncü bölümünden ilk fragman: