Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde ayrılıklar üst üste gerçekleşti!

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar üst üste gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi perşembe akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı dizinin yoğun bir emek ile çekilmesine rağmen reytingleri biraz düşüş sergiledi.

Yüksek bütçeli olan ve TRT1’in birincilikler almayı hedeflediği Barbaroslar dizisi ne yazık ki son bölümlerde zirveden uzaklaştı… Camdaki Kız dizisinin iyi çıkışı, Bir Zamanlar Çukurova’nın da güçlü bir üçüncü sezon başlangıcı yapması TRT1 dizisini zorluyor…

1 yıldır önce hazırlıklarına başlanan ve tüm kategorilerde zirvede yer alması amaçlanan Barbaroslar dizisinde bu durum gerçekleşmeyince bazı değişiklikler yapıldı. Senaryoya yönelik olan bu değişiklikler dikkat çekiyor.. Senaryo ekibi yenilenen dizinin hikayesinin değişikliğe uğraması bekleniyor.

İlk 5 bölümü yayınlanan dizinin hikaye konusunda eleştiriler alması ve senaryonun beklentileri karşılamaması nedeniyle bu karar alındı. Serdar Özönalan ile Hasan Erimez dizinin yeni bölümlerini yazmaya başladı.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin yönetmeni de değiştirildi. Doğan Ümit Karaca ile yollar ayrılırken yeni yönetmen de belli oldu. Dizi ekibinin başına Berat Özdoğan yönetmen olarak geçti.

Ayrıca görüntü yönetmeni Münir Gürsoy da ekipten ayrıldı. Yeni görüntü yönetmeni ise Ersan Çapan oldu.

Antalya, Marmaris ve İstanbul’da çekimleri devam eden dizide bir başka yenilik ise Şeyma Peçe oldu…

Barbaroslar dizisinde ayrılıklar üst üste gerçekleşti! 8

Şeyma Peçe ile dizide Ester karakterine hayat vermek için anlaşma yapıldı. 24 Ekim 1993 doğumlu olan Şeyma Peçe yeni bir isim. İngilizce bilen oyuncu 1.72 boyunda ve ilk kez bir dizide rol alacak.