Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde sıra dışı bir isim! Dizinin kadrosu büyüyor!

Barbaroslar dizisinde sıra dışı bir isim! Dizinin kadrosu büyüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın yer aldığı Barbaroslar dizisi daha ekranlara gelmeden ihtişamıyla adından söz ettiriyor. TRT 1 için çekilen dizi eylül ayında ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İddialı dizinin kadrosu çok yavaş açıklanıyor. İlk olarak, en son Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekrana gelen Engin Altan Düzyatan olmuştu. Ardından, son olarak Sen Anlat Karadeniz ekibinde yer alan Ulaş Tuna Astepe’nin ismi açıklanmıştı. Geçen hafta da oyuncu kadrosuna Yetkin Dikinciler ile Caner Topçu eklendi.

Çekimlerine geçen hafta başlanan Barbaroslar dizisiyle ilgili haberlerin sayısı her geçen gün artarken oyuncu kadrosuna eklenen isimler de birer birer açıklanmaya devam ediyor.

Barbaroslar dizisinde sıra dışı bir isim! Dizinin kadrosu büyüyor! 3

Diziye son olarak eklenen isim Bahadır Yenişehirlioğlu oldu. 58 yaşındaki Manisalı oyuncu aynı zamanda bir hukukçu ve roman yazarı. Yenişehirlioğlu bugüne kadar Yedi Güzel Adam, Sevda Kuşun Kanadında, Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol aldı. Yenişehirlioğlu son olarak TRT 1’de yayınlanan Mesnevi’den hikayeler programının sunuculuğunu üstlenmişti.

Aynı zamanda bir yazar olan Bahadır Yenişehirlioğlu’nun bugüne kadar yayınlanmış 13 kitabı bulunuyor.

İddialı dizide Engin Altan Düzyatan Oruç Reis’i, Ulaş Tuna Astepe Oruç Reis’in ağabeyi Barbaros’u, Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak. Bahadır Yenişehirlioğlu’nun ise hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yapacağı dizinin senaryosu senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.