Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin erken final yapacağına hayranları inanmak istemiyor!

Çöp Adam dizisinin erken final yapacağına hayranları inanmak istemiyor!

tarafından ker_def

Çöp Adam isimli Star TV dizisi, geçen sezonun en farklı hikayelerinden birisini ortaya koymuş ve büyük ilgi görmüştü. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yönelik olarak ilk sezonda ortaya konulan başarı, ikinci sezonda devam etmiyor.

Dizinin ikinci sezonu başladığından bu yana reytinglerde düşük oranların gelmesi herkesi şaşkınlığa uğrattı. İlk sezondaki önemli bazı oyuncuların hikayede rollerine devam etmediği, yeni karakterlerin dahil olduğu bir süreç yaşandı. Ancak izleyiciler yeni hikaye düzenine pek de alışamadı ve çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisinin reytingle nedeniyle Star TV’nin erken final kararı almasından korkuluyordu.

İşte basında da 29. ve 30. bölümlerde reytinglerde düzelme olmaz ise dizinin final yapacağına yönelik bilgiler paylaşıldı. Çöp Adam dizisine özellikle de yurt dışındaki izleyicilerden büyük bir ilgi var. Ancak yerli dizi hayranları farklı yapımları tercih ediyor ve Çöp Adam’ın reytingleri de düzelmiyor.

Star TV’nin projeye devam edip etmeyeceği net olmasa da düşük gelen reytinglere çok fazla süre tahammül edilmeyeceğini de herkes iyi biliyor. Çöp Adam dizisinde belki de final ihtimali hiç olmadığı kadar yüksek.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi yeni bölümüyle 4 Ekim Çarşamba akşamı Star’da.

Peki hikayede neler olacak? 29. yeni bölümde Peri’den Beklenmeyen bir hamle gelecek. İşte yaşanacakların detayı:

Devrim sağ salim kurtarılırken, Peri ve evdeki herkes ona kavuşmanın mutluluğu içindedir. İpek’in yazdığı mektup ise Peri’yi çok rahatsız eder ve okları Tamer’e çevirir.

Sarp, hızla yeni planını uygulamaya koyarken; hem Elit hem de Çağla üstlerine düşeni yaparlar. Seko, Tamer’e Peri’yi biriyle gördüğünden bahseder. Sarp, Peri’yi tekrar ağına düşürmeyi başarır. Endişesi gittikçe artan Peri ise evde yepyeni kararlar alırken, kimsenin beklemediği bir hamlede bulunur.

Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran.”