Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi için hatalı karar! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranları uyarmıştı!

Çöp Adam dizisi için hatalı karar! Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan hayranları uyarmıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam isimli Star TV dizisi, ikinci sezona kötü başlangıç yaptı. İlk sezonunda büyük ilgi çeken ve izleyicileri ekrana taşımayı başaran Çöp Adam dizisi, sezon sonuna doğru kaybettiği izleyiciler nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadı. Ancak Star TV ve yapımcı firmanın devam etme kararlılığı birçok dizi hayranını memnun etti.

Fakat tam da bu süreçte Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun hayranları Çöp Adam dizisinin hikaye olarak ikinci sezonda ilerlemesinin pek de mümkün olmadığı, dizinin güzel bir final ile bitirilmesi gerektiğini yazan uyarı dolu paylaşımlar yaptı. İşte tam da bu uyarılarda belirtildiği üzere Çöp Adam dizisi ikinci sezonda hikaye olarak artık eskisi kadar ilgi görmeyeceği gerçeği ile yüzleşme yaşandı.

Çöp Adam dizisinde Peri ve Tamer karakterlerinin kaybolan bebeği üzerine kurulan duygu yüklü ikinci sezon hikayesi, dizinin sadık izleyici kitlesi için bile yeterli gelmedi. Yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının daha yoğun bir şekilde Çöp Adam dizisini desteklediği ama yerli izleyicilerin artık başka projelere gözünü çevirdiği gerçeği ortada duruyor.

Star TV ekranında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Çöp Adam dizisinin reyting sonuçları o kadar düşük geldi ki, herkes şaşkına döndü. Zira bu kadar kötü bir sonuç beklenmiyordu.

Dizi için basında yer alan iddialara göre 30. bölümde final yapması gibi bir durum söz konusu. Şimdiye kadar 28 bölüm yayınlanan dizinin son iki bölümünde reyting sonuçlarının belirleyici olması bekleniyor.

Ancak bilinen bir başka gerçek var ki, hikaye olarak izleyicilerini tatmin edemeyen Çöp Adam dizisi, bu haliyle büyük bir reyting sıçraması yapamaz. Zira bu durumu geçen sezon sonunda birçok izleyici de yazmış ve dizinin tadında bitirilmesi gerektiği uyarılarını yapmıştı. Şimdi bu uyarıların ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmış oldu.