Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisini izleyici çok sevdi ama bir eleştiri sürekli dillerde!

Barbaroslar dizisini izleyici çok sevdi ama bir eleştiri sürekli dillerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisinde ikinci bölüm geride kaldı. Oyuncu kadrosu, hikayesi ve oluşturulan atmosfer ile çok başarılı bir yapım olduğu herkes tarafından ifade ediliyor. Perşembe rekabetine katılan Barbaroslar dizisinin oyunculuk performanslarına yönelik büyük övgü var.

Dizinin teknik ekibi de elinden gelen her ayrıntıyı düşünmüş ve oluşturulan atmosfer gayet başarılı olarak nitelendirilebilir. Dizinin sürükleyici hikayesi ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağladığı da reytinglerden anlaşılıyor. Tüm bu iyi yönlerine rağmen Barbaroslar dizisine yönelik bir eleştiri de dillerde dolaşmaya devam ediyor.

Dizinin bir korsan denizciler algısına neden olmaması senaristlerin maharetine kalmış bir konu. Ayrıca dizide “Adalar Denizi” ifadesinin kullanılması da çok yerinde bir tercih olarak duruyor. Ancak hem hikayenin yavaş ilerlemesi hem de deniz sahnelerinde gemilerin yerinde duruyor olması izleyicileri rahatsız ediyor.

Dizi hayranları en çok da bu iki noktada yapımcıların dikkatini çekecek eleştiriler yapıyor. Barbaroslar dizisi çok beğenildi ve önümüzdeki dönemin en başarılı yapımlarından birisi olacaktır. Ayrıca yurt dışında da büyük ilgi görme potansiyeli var.

Barbaroslar dizisini izleyici çok sevdi ama bir eleştiri sürekli dillerde! 7

Ancak dizi ekibinin yüzen gemiler vurgusunu verecek sahneler ortaya koyması da şart. Zira izleyici bu konuya takılı kaldı ve birçok kişi duran gemi eleştirisi yapıyor. Bir dizi hayranı diyor ki, “Her şey güzel de şu gemileri yüzdürseniz artık” diyerek sitemde bulundu. Benzer yorumları da sosyal platformlarda sıklıkla görebilirsiniz.

Hikayenin akıcı olması ve bazı konuların da fazla uzatılmaması isteniyor. Örneğin denizde yapılan sehayatlerin çok uzun sürece yayılmasının hikayeyi yavaşlattığı ve izleyicileri de sıkabileceği görülüyor.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrolündeki dizinin oyunculuk performansları için ise birbiri ardına övgüler yapılıyor. Dizinin tüm oyuncu ekibi izleyicilerden takdiri kazanmasını bildi.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 3. yeni bölümü ile 30 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da TRT1’de izleyicileri ile buluşacak.