Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ile Barbaroslar dizileri reytinglerde yeni denge kurdu!

Camdaki Kız ile Barbaroslar dizileri reytinglerde yeni denge kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları artık iki dizinin birincilik mücadelesini izliyoruz. Geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova tek başına birincilikler alıyordu. Ancak Camdaki Kız gelince durum değişti. Şimdi ise Barbaroslar dizisi ile birlikte perşembe rekabetinde yeni bir denge oluştu.

Camdaki Kız dizisi yine çok iyi sonuçlar alarak yoluna devam ediyor. Kanal D’nin çok iddialı yapımı dün akşam yayınlanan 12. bölümü ile birlikte hem AB hem de ABC1 gruplarında birinciliği elde ederek zaferini ilan etti. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye Cihangir Ceyhan’ın katılması da izleyicilerin heyecanını artırdı. Camdaki Kız, tüm kişiler kategorisinde ise günü ikinci sırada bitirdi. Eğer dizi önümüzdeki haftalarda tüm kişilerde biraz daha yükselir ise 3 kategoride de 3 birincilik elde edebilir.

Camdaki Kız ile Barbaroslar dizileri reytinglerde yeni denge kurdu! 9

TRT1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi de çok iyi performans ortaya koydu. Dizinin zaten ilk bölümü müthiş bir başlangıç yapmış ve birincilikler gelmişti. İkinci bölümde ise tüm kişiler kategorisinde birincilik devam etti. Ancak ABC1 kategorisinde TRT1 dizisi rakibi Kanal D’ye birinciliği küçük bir farkla kaptırdı. AB kategorisinde de günü ikinci bitiren Barbaroslar dizisi için her şey olumlu gözüküyor.

Camdaki Kız ile Barbaroslar dizileri reytinglerde yeni denge kurdu! 10

Birincilikler konusunda Kanal D ve TRT1 yeni bir denge oluşturmuş durumda. atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova ise bu denklemin içinde geriye düştü. Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol ikilisinin sürükleyici olduğu hikayeden Kerem Alışık’ın da ayrılması ile birlikte yeni bir dönem başlayacak.

Dizinin ilk başladığı dönemden bugüne 4 başrol de ayrılmış olacak ve hikaye de büyük değişim ile devam edecek. Bir Zamanlar Çukurova’daki bu değişimin reytinglere yansıması ise pek olumlu değil.. Dizi artık birincilik yarışından iyice uzaklaştı. Kendi izleyicisinden bir bölümünü kaybeden dizi için yine de sadık bir seyirci kitlesinden söz edebiliriz.

Camdaki Kız ile Barbaroslar dizileri reytinglerde yeni denge kurdu! 11

Bir Zamanlar Çukurova, dün akşam yayınlanan 105. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde üçüncü oldu. AB’de günü sekizinci olarak tamamlayan dizi, ABC1 kategorisinde ise beşinci sırada bulunuyor. Geçen sezona göre reytingleri bir hayli gerileyen dizinin, dördüncü sezonda zorlu rekabet ortamında şu anda bulunduğu nokta bile iyi olarak nitelendirilebilir.