Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinin yayın günü atv ve Kanal D’nin başına bela olacak!

Barbaroslar dizisinin yayın günü atv ve Kanal D’nin başına bela olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni sezonda Barbaroslar dizisi izleyicilerle buluşacak. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı proje için uzun bir süredir hazırlık yapılıyordu. Çekimlerine de başlanan Barbaroslar dizisi çok titiz ve büyük bir prodüksiyonun ürünü olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda çok etkileyici isimler yer alıyor. Başrol oyuncularının yanı sıra; Yetkin Dikinciler, Caner Topçu, İsmail Filiz, Pelin Akil, Yiğit Özşener, Batuhan Bayar, Gülcan Arslan, Melis Babadağ ve Miraç Sözer dizinin kadrosunda bulunuyor.

TRT1’in Barbaroslar dizisini hangi gün yayınlayacağı da merak ediliyor. Bu noktada zaten hali hazırda günleri belli olan yapımlar dışında seçenek az. Gönül Dağı ve Teşkilat hafta sonunu kapattı.

Alparslan’ın pazartesi günü yayınlanması bekleniyor. Masumlar Apartmanı zaten Salı günü ekrana geliyor ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi de perşembe günleri yayınlanıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs ise perşembe günleri ekranda yer alıyor. Dünya Hali dizisi çarşamba günleri başladı ama geç saatte yayınlanma kararı alındıktan sonra bu yapımın planlamaya bir etkisi olmayacaktır.

TRT1’in elinde Çarşamba ve Cuma günleri uygun görünüyor. Ancak gelen bilgiler dizinin perşembe günleri yayınlanabileceğini gösteriyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisi gerçek çıkarsa perşembe rekabeti çok karışacak.

Camdaki Kız dizisiyle geçen sezon büyük çıkış yapan Kanal D; hem AB hem de ABC1’de birincilikleri eline almıştı. Bir Zamanlar Çukurova ise 3 sezondur perşembe günleri yayınlanıyor ve milyonlarca hayranı bulunuyor.

Şayet TRT1 Barbaroslar gibi çok iddialı dizisini perşembe akşamları yayınlarsa ortalık karışır. Dizi hayranları hangi yapımı seyredeceklerini şaşıracaktır. Hem Kanal D hem de atv dizileri bu durumdan çok olumsuz etkilenir.

Eğer Barbaroslar dizisi perşembe akşamları yayınlanırsa Bir Zamanlar Çukurova’nın da cuma günleri ekrana gelmesi beklenebilir.

Henüz tam yayın planlaması belli değil ama iddialar konuşulmaya başlandı…