Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ünlü oyuncu 3 hafta yok!

Yasak Elma dizisinde ünlü oyuncu 3 hafta yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde hikaye etkili şekilde devam ediyor. Milyonları ekran başına toplayan dizinin beşinci sezonu da çok başarılı şekilde devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümlerinde Çetin karakteri 3 bölümde yer almayacak. Erdal Bilingen’in bir operasyon geçirecek olması nedeniyle izin aldığı ortaya çıktı.

Çetin karakteri Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin yardımcısı olarak beşinci sezonda hikayeye dahil oldu. Oyuncunun operasyon nedeniyle yapımcı ile anlaştığı ve izinli olarak 3 bölümde yer almayacağı ortaya çıktı.

Erdal Bilingen’in operasyondan sonra dinleneceği ve 3 haftalık aradan sonra yeniden dizide Çetin karakterinin de izleyicilerle buluşacağı ifade ediliyor.

Bu arada Erdal Bilingen ile Biran Damla Yılmaz 5 yıl aradan sonra yeniden bir projede buluştu. İkili daha önce Kırgın Çiçekler isimli dizide bir arada bulunmuştu. Biran Damla Yılmaz, bu yapımda Eylül karakterini canlandırmış, Erdal Bilingen ise Tevfik olarak ye almıştı.