Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç için kariyerinde ikinci kez büyük dizi şansı!

Barış Arduç için kariyerinde ikinci kez büyük dizi şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, yıllardır dillerden düşmeyen Kiralık Aşk dizisi sayesinde tanındı. Elçin Sangu ile birlikte çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, akıllardan hiç çıkmadı.

Ünlü oyuncu adına bu kariyerinin ilk büyük dizi şansı olmuştu. Kiralık Aşk’ta yeteneklerini sergileyerek kendisini kanıtlayan ve projeden popüler bir oyuncu olarak çıkan bir Barış Arduç görüyoruz. Ancak oyuncu sonraki dönemde bu şansını yeni projelerle sürdüremedi.

1987 doğumlu olan Barış Arduç, 2015-2017 yılları arasında yaşadığı çıkışın ardından Kuzgun ve Çukur isimli dizilerde hayranlarının karşısına çıktı. Her ikisi de iyi projelerdi.. Kuzgun izleyicilerden yeterince ilgi göremedi. Çukur dizisinde ise oyuncu başrol değildi ve sadece kısa bir dönem için yapımda göründü…

Netflix için geçtiğimiz aylarda Kod Adı Kulüp isimli dizide de yer alan Barış Arduç, şimdilerde hayatının en büyük ikinci dizi şansını yaşıyor… Çünkü Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisi ona emanet edildi.

Barış Arduç, Türk dünyasının en önemli liderlerinden birisine hayat verecek. Alparslan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve çok etkileyici bir yapımın geldiği mesajı verildi.

Kiralık Aşk’tan sonra bu yeni proje Barış Arduç’un kariyerinin ikinci büyük şansı olacak. Çünkü hem popülerliğini artıracak hem dünyanın birçok ülkesinde izlenecek hem de akıllardan çıkmayacak bir işe imzasını atacak.