Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den Elbet Bir Gün için hoş mesajlar var ama hala bir konuda açıklama yok!

Fox TV’den Elbet Bir Gün için hoş mesajlar var ama hala bir konuda açıklama yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, iki sezon boyunca Mucize Doktor isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya çıkardı… Oyuncu, adeta kendisini milyonlara tanıttı ve bunun karşılığında da popülerliğin zirvesine çıktı.

Nazlı karakteri birçok izleyicinin aklına yazdığı ve ismini duyunca da gülümsediği bir karakterdi. Sinem Ünsal gayet iyi bir oyunculuk ve sempatisiyle Mucize Doktor dizisinden en çok fayda sağlayan isimlerden birisi oldu. Bir anda kariyer zıplaması yaşayan oyuncunun hayranları şimdi yeni dizisini bekliyor.

Elbet Bir Gün isimli dizide başrolde yer alan Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ile partner olacak. İki ünlü ismin uyumu ve enerjileri merak ediliyor. Fox TV’den ise diziyle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı.

Elbet Bir Gün dizisinin tanıtımı için bir araya gelen Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk ikilisi, hayranların heyecanını daha da artırdı. Ancak ortada bir sorun var. Fox TV’nin bu sezon elinde 10 dizisi var. Haftanın ise sadece 7 günü var. Diziler prime-time’da yayınlandığına göre geride kalan 3 diziye ne olacak.

Elbet Bir Gün dizisinin diğer kadın başrole Şebnem Bozoklu, yayın tarihi olarak Ekim sonu olabileceği bilgisinin kendilerine verildiğini söylemişti. Ancak bunun mümkün olabilmesi için yayındaki bir dizinin final yapması gerekiyor. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Yalancılar ve Mumları, Aşk Mantık İntikam, Son Yaz ve Uzak Şehrin Masalı… İşte bu yedi dizi sıralı bir şekilde Pazartesi’den Pazar’a yayın takviminde yer alacak yapımlar olarak biliniyor. 5 dizi için zaten her şey net, Kanunsuz Topraklar ile Yalancılar ve Mumları için resmi açıklama yapılmasa da kulislere yansıyan bilgiler günlerin netleştiğine işaret ediyor.

Fox TV'den Elbet Bir Gün için hoş mesajlar var ama hala bir konuda açıklama yok! 7

Elbet Bir Gün, Elkızı ve İmkansız isimli diziler için şu anda yayın takviminde yer yok. Fox TV, bu durumun herkes farkındayken Elbet Bir gün dizisiyle ilgili izleyicileri heyecanlandıran fragmanlar ve bilgiler paylaşıyor. Ancak ne zaman yayınlanacağı bilgisini vermiyor…

İşte kanaldan en son paylaşılan başrol ikilisiyle ilgili bültenin detayları:

Proje tasarımını ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, senaryosunu Yusuf Reha Alp’in yazdığı, bölüm hikayesini ve tretmanını ise Funda Alp ile Didem Kaplan’ın birlikte kaleme aldığı Most Production imzalı FOX’un yeni sezon dizisi “Elbet Bir Gün”ün tanıtımı için objektif karşısına geçen Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk verdikleri pozlarla göz doldurdular.

Yakında izleyiciyle buluşacak dizinin başrol oyuncularının daha önce görülmeyen sıcaklıktaki kareleri büyük beğeni topladı. Enerjileri ve birbirlerine olan uyumları ile dikkat çeken ikili, sosyal medyada da övgü aldı.

Birbirine aşık, evil bir çift olarak ekran karşısına çıkacak ikilinin sürprizlerle dolu hikayesi şimdiden merak konusu oldu. Gizem Kılıçlı (Sinem Ünsal) ve Mehmet Kılıçlı (Burak Yamantürk) her ne kadar birbirlerine tutkuyla bağlı olsalar da geçmişlerinden gelen sırlar hem evliliklerini, hem de sevgilerini sınayacaktır.

“Elbet Bir Gün”; güçlü kadrosuyla birçok duyguyu aynı anda yaşatacak, nefes kesen hikayesiyle izleyicinin kalbini fethedecek.