Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Gülben detayı sonunda netleşti!

Kırmızı Oda dizisinde Gülben detayı sonunda netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında ilk sezonu başarılarla dolu olan Kırmızı Oda dizisi, Cuma akşamı ikinci sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan hikayeler yine izleyicileri derinden etkileyecek.

Dizinin geçen sezon konuk oyuncu stratejisi ile büyük bir kazanım elde ettiğinin artık herkes farkında. Melisa Sözen’den Burcu Biricik’e ve Erkan Petekkaya’da Uğur Yücel’e kadar birçok önemli isim dizide çeşitli rollerde yer aldı. Anlatılan hikayeleri ünlü isimler canlandırınca ortaya birbirinden etkileyici oyunculuk resitalleri çıktı.

Kırmızı Oda dizisi hem hikaye gücü hem de birçok ünlü ismi konuk etmesi sayesinde yüksek reytingler elde etti ve bu temposunu sezon boyunca sürdürdü. İşte şimdi ikinci sezon başlıyor ve yine aynı strateji kendisini gösteriyor.

Kırmızı Oda’nın ilk sezon finalinde Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterini kısa bir sahnede görmüştük. Bu ikinci sezon sürpriziydi. İşte bu sürprizin detayları da ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı ile Kırmızı Oda’nın yazarı aynı isim olunca, diziler arası etkileşim de mümkün olabildi. Gülseren Budayıcıoğlu imzası iki yapım ile birlikte adeta dizi sektöründe yeni bir dönem olarak anılacaktır.

Kırmızı Oda dizisinde Gülben detayı sonunda netleşti! 7

Gülben karakteri Kırmızı Oda’nın 43. bölümünde kısa bir sahnede yer alacak. Dizinin en çok merak edilen bu sahnesinde Nihal Yalçın ve Yaşar Gündem ile kamera karşısına geçen Merve Dizdar, set haliyle de sosyal medyada yer aldı.

İşte 17 Eylül Cuma günü ekrana gelecek olan Kırmızı Oda dizisinden Gülben’in de yer aldığı yeni fragman: