Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç sempatisini siz bir de Alparslan dizi setinde görün!

Barış Arduç sempatisini siz bir de Alparslan dizi setinde görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk dizisindeki Ömer performansı ile kısa sürede geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Barış Arduç, o günlerden bu günlere büyük adımlar attı. Ünlü oyuncu, hem ülkemizde hem de yurt dışında en çok tanınan isimlerden birisi haline geldi.

9 Ağustos 1987 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor. 10 yıllık kariyerinde önemli projelerde yer alan Barış Arduç, Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle yine harikalar yaratıyor.

Dinle Sevgili dizisindeki Hakan karakteri ile başlayan dizi yolculuğunda, Kiralık Aşk sayesinde milyonların sevgisini kazanan oyuncu, üst üste başarılı projelerde yer aldı.

Kuzgün, Çukur ve Kulüp dizileri ile izleyenlerin gönlünü kazanan oyuncu şimdi ise tarihi bir yapımda büyük bir sınav veriyor. Rolün ağırlığı bir yana çekimlerin zorluğu da Barış Arduç için altından kalkması kolay bir durum değil.

Barış Arduç sempatisini siz bir de Alparslan dizi setinde görün! 7

Büyük Selçuklu devletinin en önemli hükümdarlarından Alparslan’ın hayatının anlatıldığı dizide Fahriye Evcen ile Barış Arduç ikilisini başrolde izliyoruz.

Barış Arduç sadece ekran önündeki başarılı performansıyla da değil, dizinin setinde de ekip arasında çok seviliyor… Çünkü hem mütevazi hem de sempatik bir kişiliğe sahip.

Özverili çalışmaları ile ekibin gönlünü kazanan Barış Arduç’un nezaketi elden bırakmaması ve tüm çalışma arkadaşlarına yönelik saygısını da sergilemesi,Alparslan dizi setinde gönülleri kazanmasını sağladı.