Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Alparslan dizisine yeni bir karakter katıldı!

TRT1’in Alparslan dizisine yeni bir karakter katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları milyonlarca izleyici heyecanla Alparslan Büyük Selçuklu dizisini bekliyor… Selçuklu Devleti’nin en önemli sultanlarından Alparslan’ın hikayesini izleyenler Barış Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başarılı performansıyla diziye daha da çok sarıldı.

İlk sezonda Buğra Gülsoy’un Uyanış Büyük Selçuklu dizisini sırtlayan yüksek performansı, şimdi de Barış Arduç tarafından ikinci sezonda devam ettiriliyor. Alparslan dizisinin reytinglerinin çok iyi gelmesi ve pazartesi akşamlarının birincisi olması da başarının bir göstergesi.

Akli Film tarafından büyük emeklerle oluşturulan platoda çekilen dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Şahin Çelik’in dizide yeni bir karaktere hayat vereceği ortaya çıktı.

TRT1'in Alparslan dizisine yeni bir karakter katıldı! 7

Emre Konuk, Akli Film’in sahibi ve dizi için zamanının çoğunu harcamaktan çekinmiyor. Oyuncu kadrosunu oluştururken büyük titizlik sergileyen Emre Konuk, oba beyi karakteri için Şahin Çelik’i uygun buldu.

Yönetmen Sedat İnci ve dizi ekibinin özverili çalışmaları ile Alparslan, bu sezonun en dikkat çeken TRT1 yapımlarının başında geliyor.

Uzun süredir ekranda yer almayan Şahin Çelik’i izleyiciler Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Haşim Ağa karakteri ile hatırlayacaktır. Uzun yıllar sinema sektörüne hizmet verdikten sonra dizilerde de yer alan Şahin Çelik, 1959 doğumludur ve Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Tiyatro kökenli olan Şahin Çelik’in diziye renk katacağı ortada.