Ana sayfa Dizi Fragmanları Gökçe Bahadır’ın bir dizisi tuttu, ikinci dizi yolda!

Gökçe Bahadır’ın bir dizisi tuttu, ikinci dizi yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır yeni sezonda çok etkili dizi atakları yaptı. Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV dizisiyle yeni sezonda ekranda yer almaya başlayan oyuncu, çok iyi bir çıkışa imzasını attı. 4 yılın ardından geri döndüğü televizyon dizilerine çok yakıştırılan oyuncu, yeni imajıyla da hayranlarının beğenisini kazandı.

Yaz öncesinde başlayan Kulüp isimli dizinin çekimlerinde yer alan oyuncu, Barış Arduç ile başrolü paylaştı. Netflix için çekilen bu projenin ne zaman yayınlanacağı da ortaya çıktı. Netflix’ten yapılan duyuruda merakla beklenen dizinin 5 Kasım 2021 tarihinde Netflix platformunda yer alacağı bildirildi. Bu açıklama hayranları çok memnun etti.

Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış’ın da kadrosunda yer aldığı Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’ı Matilda isimli pavyon şarkıcısı rolüyle izleyeceksiniz.

Daha önce Kayıp Şehir isimli dizide canlandırdığı Aysel karakteri ile Matilda arasında bir benzerlik olup olmayacağını da izleyiciler dikkatle takip edecektir.

Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce’nin yönetmenliğini yaptığı proje 1955 yılında, İstanbul’da geçiyor. Hapse girip çıkan Matilda’nın, varlığından habersiz olduğu kızı Raşel ile tanışması ve birlikte yaşayacakları hayat mücadelesi ekrana gelecek. Kulüp isimli mekanda şarkı söyleyecek olan Matilda’nın gelişi ille birlikte mekanda her şey büyük bir değişime uğrayacak.