Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Bağcı, Alparslan dizisine geçince Çember’e yeni ünlü geldi!

Barış Bağcı, Alparslan dizisine geçince Çember’e yeni ünlü geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisi önümüzdeki pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Barış Bağcı da önemli bir rolde yer alıyor.

Abdullah Oğuz imzasını taşıyan ve polisiye bir hikayeye sahip olan Çember isimli yapımda ise Barış Bağcı’nın artık yer almayacağı ortaya çıktı. 2017-2019 yılları arasında yayınlanan dizinin yeni sezonda Kanal D ekranında yer alması dikkat çekmişti.

Barış Bağcı’nın aynı sıra; Özgürcan Çevik ve Tuvan Türkay başrollerde yer aldı. Pazar akşamları yayınlanan Çember, Yargı isimli dizi başlayınca bir süre ara verdi.

Barış Bağcı’nın da yerine yeni bir oyuncunun gelmesi ile proje yeniden çekilmeye başlandı ve yeni bir bölüm de Kanal D’de yayınlanacak.

Barış Bağcı’nın yerine Serdar Orçin’in başrol olarak hikayede yer alacağı ortaya çıktı. Çember dizisinin Kalpsiz isimli yeni bölümünde Serdar Orçin’i izleyeceksiniz.

Barış Bağcı, Alparslan dizisine geçince Çember'e yeni ünlü geldi! 7

Geçen sezon Hekimoğlu dizisinde Mahir karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alan Serdar Orçin, ayrıca Gain projesi olan Hamlet dizisinde de Kerem karakterini canlandırdı.2000’li yılların başından itibaren birçok dizi ve sinema filminde yer alan Serdar Orçin, tecrübeli bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Çember dizisinin Kalpsiz isimli yeni bölümü 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında olacak.