Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinden sonra Barış Arduç hayranlarının aklı karışacak!

Alparslan dizisinden sonra Barış Arduç hayranlarının aklı karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan Büyük Selçuklu isimli tarihi dizi projesi ile iki sezondur TRT1 ekranlarında başrolde yer alan Barış Arduç, yeni dönemde yepyeni bir hikayenin içinde olacak.

Barış Arduç hayranları, Alparslan projesinden neden ayrıldığını merak ederken, kimsenin böyle bir şey olacağını beklemediğini de yaşanan büyük şaşkınlıktan anlamak mümkün. Barış Arduç’un vedası ile birlikte Alparslan projesi de ekranda artık olmayacak.

Yeni sezonda yepyeni bir dizi ile yeniden ekrana dönecek olan Barış Arduç, bambaşka bir karakter ile hayranlarını şaşırtacak.

Önce 15 Eylül’de Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp dizisinin yeni sezonunda izleyeceğimiz Barış Arduç, ardından da Saplantı isimli yeni dram dizisiyle gündemde yerini alacak.

Alparslan dizisinden sonra Barış Arduç hayranlarının aklı karışacak! 7

Kiralık Aşk isimli dizi ile parladıktan sonra Alparslan projesine kadar çeşitli yapımlarda deneyimler kazanan Barış Arduç, bu tarihi dizi ile de yeniden çok konuşulan bir oyuncu haline gelmişti.

Barış Arduç’un Saplantı isimli dizisinden beklentiler de çok yüksek. Star TV ekranında yayınlanacak olan Saplantı dizisinde Babür karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, tarihi bir projeden sonra günümüz dünyasından bir karakter ile ekrana dönüyor.

Evli ve bir kız çocuğu bulunan Babür karakterinin iki kadın arasında yaşadığı ikilimle birlikte Barış Arduç’un oyunculuk yeteneklerinin farklı bir yönünü keşfetme imkanınız olacak.

Eşi ile geçmişten gelen eski aşkı arasında kalacak olan Babür karakterinin neler yapacağını şimdiden izleyiciler de merakla bekliyor.