Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’de bir dizi bitti bir başka dizi başlıyor!

Star TV’de bir dizi bitti bir başka dizi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, son 1 yıl içinde tam 10 dizisine final yaptırmak zorunda kaldı. Ekrana veda eden en son yapım Kazara Aşk olarak dikkat çekti. Yaz döneminde başlayan romantik komedi dizisinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alıyordu. Eğlenceli bir hikayesi bulunmasına rağmen dizi 13. bölümünde düşük reytingler nedeniyle ekran ömrünü tamamladı.

Star TV’nin son 1 yılda 10 dizisini bitirmek durumunda kalması hep reytingler nedeniyle yaşandı. Bu yapımlardan Sefirin Kızı planlandığı gibi tamamlanırken, Menajerimi Ara da uzun süren bir dizi olarak öne çıktı. Şimdi ise Star TV yeni sezonda yeni dizileri ile yeniden izleyicileri ekranına çekmeye çalışıyor.

Yaz döneminde başlayan Ada Masalı dizisi çarşamba gününe alınarak yoluna devam ediyor. Benim Hayatım isimli dizi ise pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. Yeni dizinin ilk bölümünün düşük reytingler getirmesi ise bir şanssızlık olarak ifade ediliyor.

Star TV’de yeni bir dizi de başlıyor.. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı Sana Söz isimli dizinin ilk bölümü 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.

Polisiye bir hikaye izleyeceksiniz. Daha önce Cuma ve Çarşamba olarak açıklanan yayın günleri bir kez daha değiştirildi.

Sana Söz, artık salı akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin reytingleri de akıbetini belirleyecek.