Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisi iyi başladı ama daha hiçbir şey olmadı! Siz asıl yeni bölümleri görün!

Baş Belası dizisi iyi başladı ama daha hiçbir şey olmadı! Siz asıl yeni bölümleri görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Baş Belası dizisi, büyük ilgi gören bir yapım oldu. Komedi ile polisiyeyi bir araya getiren Baş Belası dizisinde İrem Helvacıoğlu’nun psikolog İpek karakteri çok beğeni topladı. Aynı şekilde Seçkin Özdemir de cinayet baş komiseri Şahin Kara karakterinde adeta ‘kendini bulmuş’ dedirtiyor.

Dizide Doruk Akkaya karakterine hayat veren isim Yılmaz Kunt.. Bu sezon Kırmızı Oda dizisinde Haluk olarak da kısa süre yapımda yer alan Yılmaz Kunt, Afili Aşk isimli romantik komedi dizisindeki Berk karakteri ile de dikkat çekmişti. Baş Belası dizisinde heyecanın hiç bitmeyeceğini Yılmaz Kunt aktardı.

Dizi TV, programına konuşan oyuncu, “Her bölümde yeni cinayetler ve çözülmeyi bekleyen olaylar bizi bekliyor” diye konuştu. Dizide Umut Ertek olarak izlediğimiz Özgür Cem Tuğluk ise, “Başlı başına cinayet büro oldukça merak edilesi ve birçok olayın bir araya geldiği bir yer olduğu için bu heyecan verici bir şey” dedi.

Dizide Yener Yılmaz karakterini oynayan Taner Rumeli, hikayenin komedi noktasına da dikkat çekerek şöyle konuştu: “Sadece polisiye bir hikaye gibi kurgulansa da aynı zamanda işin komedi tarafı da olan, aile sıcaklığı da olan bir senaryonun içerisinde. Bu tarafıyla da seyirciye dokunabileceğini düşünüyorum.”

Dizinin ilerleyen bölümlerinde çok daha iyi olacağını belirten oyuncular, setteki uyumun da ekrana yansıdığını düşünüyor. Nermin karakterini canlandıran Buçe Buse Kahraman, “Ekipteki herkes ile yeni tanıştım. Herkesin enerjisi çok yüksek ve herkes bu iş için çok heyecanlı. O yüzden ben çok güzel bir enerji yakalayacağımız ve güzel bir şekilde devam edeceğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Baş Belası dizisi 3. yeni bölümü ile 4 Temmuz Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak.

Baş Belası dizi oyuncularının röportajının da yer aldığı atv’de yayınlanan Dizi TV programındaki röportajları videoda bulabilirsiniz.