Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası için geri sayım sürüyor! İşte yeni diziden ilk kamera arkası görüntüleri!

Baş Belası için geri sayım sürüyor! İşte yeni diziden ilk kamera arkası görüntüleri!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların yeni polisiye komedisi Baş Belası’nın çekimleri devam ederken dizi setinden paylaşımlarla izleyicideki merak iyice artırılıyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı ve ATV’de yayınlanacak dizinin ilk kamera arkası görüntüleri sosyal medyaya düştü bile.

Baş Belası’nın afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri dizinin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntüler, izleyiciyi son derece eğlenceli bir dizi beklediğinin de ilk işareti oldu. Şimdi izleyiciler dizinin afişini bekliyor.

Yaz dizisi olarak ekrana gelecek Baş Belası’nda İrem Helvacıoğlu, cinayet büronun sıra dışı başkomiseri Şahin’le birlikte çalışacak olan psikolog İpek’i canlandıracak. Başkomiser Şahin’i canlandıran isim ise Seçkin Özdemir. Birbirine iki zıt karakter cinayetleri çözerken bir yandan da izleyicileri güldürecek.

Daha önce Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim, Güneşin Kızları gibi dramatik dizilerde karakterler canlandıran İrem Helvacıoğlu ilk kez bir komediyle ekrana gelecek. Baş Belası, Seçkin Özdemir’in de ilk komedi denemesi olacak.

Baş Belası için geri sayım sürüyor! İşte yeni diziden ilk kamera arkası görüntüleri! 7

Başroldeki İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’e Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk gibi deneyimli oyuncular eşlik edecek.

Dizinin hikayesi ise şöyle:

“Baş Belası”, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. “Baş Belası” birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.