Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’dan sonra Salih Bademci’den hayranlarına yeni dizi sürprizi!

Kırmızı Oda’dan sonra Salih Bademci’den hayranlarına yeni dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bu sezona damga vuran yapımlardan birisi de tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi oldu… Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı diziye birçok ünlü isim farklı karakterlerle katılarak, projenin bir hayli büyümesine katkı sundu. Bu isimlerden birisi de Salih Bademci’ydi…

İstanbullu Gelin dizisindeki Fikret Boran karakteri ile 87 bölüm boyunca izleyicilere muhteşem bir oyunculuk resitali sunan Salih Bademci, 2019 yılında final yapan dizinin ardından bir süre dinlendi. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde Mehmet karakteri ile sadece 4 bölüm görünen oyuncu, ayrıca Netflix için çekimleri önceki ay tamamlanan Kulüp isimli dizide de bulundu.

Salih Bademci’den hayranlarına yeni bir dizi müjdesi daha geldi. İlk ve Son isimli bu dizi Blu TV için çekilecek. Dizinin başrolünde Salih Bademci’ye ünlü oyuncu Özge Özpirinçci eşlik edecek. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi için hazırlıklar devam ediyor.

İlk ve Son’un yönetmeni ise Cem Karcı olarak belirlendi. Ağustos ayında yayınlanması beklenen dizinin çekimlerine de yakında başlanması bekleniyor.

İlk ve Son isimli yeni dizide; Şerif Erol, Sacide Taşaner, Ayta Sözeri ve Sercan Ercan da kısa süreli rollerle yer alacaklar.

Dizinin konusu da ortaya çıktı. Bir çiftin evlilik öncesinde ve sonrasında hayatındaki değişimler konu edilecek.