Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İrem Helvacıoğlu’nun formunu koruma sırrı hayat tarzına bağlı!

İrem Helvacıoğlu’nun formunu koruma sırrı hayat tarzına bağlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Yürek Çıkmazı isimli dram dizisinde başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu, partneri Alp Navruz ile başarılı bir hikayenin parçası olmuştu. Dizinin devam etmemesi hayranları üzerken, oyuncu birçok yeni teklif de aldı.

Yaz dönemini dinlenerek geçiren İrem Helvacıoğlu, her daim fit vücuduyla da dikkatlerden kaçmayan bir isim. Peki bunu nasıl başarıyor? Birçok hayranının merak ettiği bu konuya açıklama getiren ünlü oyuncu, şunları söyledi:

“Ben zaten yaklaşık 25 yaşından beri sadece sebze yediğim için… Pesketaryenim zaten, balık, sebze. Zaten bir yanım Ege’li, sağlıksız beslenmem imkansız. Abur cuburdan hoşlanmıyorum. İki öğün besleniyorum, iki öğün de yetiyor.”

Balık dışında başka bir hayvanın etini yemeyen Pesketaryan olmasının yanı sıra, günü iki öğün ile geçirmesiyle de dikkat çeken İrem Helvacıoğlu, bu sayede formunu korumayı başarıyor.

Köpek balıklarından korktuğu için tek başına denize girmekte sorun yaşadığından da bahseden oyuncu, bu tür haberleri arkadaşlarının kendisiyle paylaşmasının da psikolojisini bozduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu, “Gerçekten bir fobi. Tek başına asla suya girmem, belirli bir alanım var, boyumu fazla geçmeyecek, mutlaka önümde insan olacak” diyerek gülümsetti.

İlişkiler hakkında büyük konuşmayacağını ve kriter sunmayacağını ifade eden oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle sıkıntı yaşadığını da ifade etti.