Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinde zor bir sezondan sonra İrem Helvacıoğlu geri dönüş için hevesli!

Yürek Çıkmazı dizisinde zor bir sezondan sonra İrem Helvacıoğlu geri dönüş için hevesli!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Bir enerji firmasının hazırladığı “Daha iyi bir gelecek” isimli lansmana katılan İrem Helvacıoğlu, dünyanın geleceği hakkında endişelenen ünlü isimlerden birisi…

Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile bu sezonu da başarılı bir şekilde tamamlayan ünlü oyuncu, şimdilerde tatilin keyfini çıkartıyor. Fırsat bulduğu zaman özel etkinliklere katılan oyuncu, dünyanın geleceğinin nasıl olacağına yönelik yapılan çalışmalarda yer almayı da özellikle tercih ediyor.

İrem Helvacıoğlu, “Dünya, bizim geleceğimiz ve gelecek nesil için daha sürdürülebilir, daha yeşil, daha akıllı bir proje. Kendi geleceğimiz ve dünyamız için neler yapabileceğimizi öğreneceğiz” diye konuştu.

Yaz dönemini gezerek geçiren oyuncu, Kaş ve Bodrum’daki tatillerinin güzel geçtiğini anlattı. Yeni bir tatil programının olmadığını, çalışmaya da başlayabileceğini anlatan ünlü oyuncu, setlere yeniden dönme konusunda istekli görünüyor.

Yürek Çıkmazı dizisinde zor bir sezondan sonra İrem Helvacıoğlu geri dönüş için hevesli! 7

Alp Navruz ile birlikte Yürek Çıkmazı dizisinde başrolde yer alan oyuncu, hikayesi derin ve dram yüklü projede yoğun bir çalışma sürecinden geçti.

Yürek Çıkmazı dizisindeki bu yoğun çalışma ortamı daha yakın bir zaman önce bitmiş olsa da İrem Helvacıoğlu yeniden setlere dönme konusunda istekli görünüyor.

İrem Helvacıoğlu, “Çalışmaya başlayabilirim. Şu an görüştüğüm, konuştuğum şeyler var ama netleşmiş bir şey yok” diye konuştu.

Oyuncu yeni sezon için yer alabileceği proje arayışlarına devam ediyor, iyi bir iş çıkarsa da tatili bırakıp setlere dönme konusunda hevesli görünüyor.