Ana sayfa Dizi Haberleri Basının en çok öne çıkardığı dizi Masumlar Apartmanı!

Basının en çok öne çıkardığı dizi Masumlar Apartmanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı, salı akşamları yoluna devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu, ilk sezona oranla biraz reyting kaybı yaşasa bile güçlü bir şekilde sürüyor.

Dizinin yeni bölümlerini hayranlar heyecanla beklenirken, Medya Takip Merkezi’nin yaptığı haftalık basın araştırması dikkat çekti. Basın tarafından haftanın en çok haberi yapılan dizisinin Masumlar Apartmanı olduğu görülüyor.

İnternet, yazılı basın ve görsel basından 10 bini aşkın kaynağın takibi sonucunda 3-9 Ocak tarihleri arasında Masumlar Apartmanı dizisi 742 haber ile en çok konuşulan dizi olarak öne çıktı.

İkinci sırada ise atv’de yayınlanan ve Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi 674 haber ile yer alıyor. Bir Zamanlar Çukurova ise 595 haber ile üçüncü durumda bulunuyor.

İşte Medya Takip Merkezi tarafından 4 bini aşkın gazete, dergi, tv kanalı ve 10 bini aşkın internet medyasında yer alan içeriklerin araştırmasıyla oluşan “haftanın en çok konuşulan dizileri” listesinde ilk 10 sıra:

Basının en çok öne çıkardığı dizi Masumlar Apartmanı! 6