Ana sayfa Dizi Analiz Kara Ağaç Destanı dizisi 10. bölümünde Ömer’in düğününe baskın yaşandı!

Kara Ağaç Destanı dizisi 10. bölümünde Ömer’in düğününe baskın yaşandı!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ dün akşam onuncu bölümüyle ekrana geldi.

1970’li yıllarda geçen ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor.

10.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar: Öğrendiği gerçekle Kara Ağaç’ta kalmaya karar veren Sultan, Naile’yi ziyaret etti. Naile, sonunda tüm hikayeyi Sultan’a anlattı. Sultan’ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eden Raziye, bu duruma bir anlam veremedi.

Ayten, bildiği sırrı sadece Sultan’a değil Latif Bey’e de söyleyip hapisten kurtulmayı başardı. Latif, duydukları karşısında Celal Ağa’yı avucunun içine aldığını düşündü.

Ömer ise düğün hazırlıkları ve Sultan’a duyduğu hisler arasında sıkışıp kalsa da ailesini korumak için duygularını bastırdı.

Düğün günü her şey Kara Ağaç’ın adetlerine göre ilerlemeye devam ederken Celal Ağa da İlyas Kahya ile birlikte gizlice yürüttüğü planını devreye soktu. Her şeyden habersiz olan Sultan, nikaha gelerek Ömer’e bildiklerini anlatmak istedi.

Ancak Merdo’nun ortaya çıkışı herkese büyük bir şok yaşattı. Tam o sırada eli silahlı adamlar düğünü basıp tüm Devranoğlu ailesini öldürdü. Jandarmaların gelmesiyle Merdo yine kaçmak zorunda kalırken Celal Ağa, Latif Bey’i öldürerek suçu Merdo’nun üzerine attı.