Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandığı Aziz dizisinde bir de iyi haber var!

Başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandığı Aziz dizisinde bir de iyi haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisi, iki hafta ara verdi. 14 Ocak akşamı 9. yeni bölümü izleyicilerle buluşması beklenen Aziz dizisinin setinden ise üzücü bir haber geldi.

Efnan karakterini canlandıran genç oyuncu Simay Barlas koronavirüse yakalandı. 1930’lu yılların Hatay’ına izleyicileri götüren dizinin her bölümü hem bir aşk hem de bir bağımsızlık mücadelesi olarak izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Aziz ile Efnan arasında yaşanacaklar merakla beklenirken, Simay Barlas’ın koronavirüse yakalandığının ortaya çıkması üzerine dizinin hayranları yeni bölümün yayınlanmama ihtimalini konuşuyor…

Ancak Aziz dizisinin sosyal medya paylaşımlarına bakıldığı zaman bir ertelemenin olmayacağı gözükmekte… 14 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da 9. yeni bölümün yayınlanacağına yönelik üst üste sosyal medyadan yapılan paylaşımlar izleyicileri memnun etti. Dizide ayrıca Ulu önder Atatürk heyecanı da yaşanıyor. Hikayeye yansıyan Atatürk detayları yeni bölümü daha da anlamlı kılıyor.

Başrol oyuncusunun koronavirüse yakalandığı Aziz dizisinde bir de iyi haber var! 7

Simay Barlas’ın koronavirüse yakalanarak karantina altına alınmasına üzülen Aziz hayranları, yeni bölümün yayınlanacak olmasına ise seviniyor. Bir de Hatay’in ana vatana katılması için büyük mücadele veren Atatürk’ün dizide daha güçlü şekilde bahsedilmesi de dizi hayranlarını bir hayli memnun etti.

O3 Medya tarafından titizlikle çekilen ve etkili bir oyuncu kadrosu bulunan Aziz dizisinde, Efnan ile Aziz’in arasında yaşanması muhtemel aşkın izleri bir süredir görülüyor. Dizi hayranları da bu aşkın detaylarını ve Dilruba’nın ne yapacağını merakla bekliyor.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilerleyen bölümlerinde Hatay’ın Türkiye’ye katılması ile ilgili sürece yönelik daha fazla detay paylaşılacak.