Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeşlerim dizisinde 180 derece duygu dönüşümüne hazır olun!

Kardeşlerim dizisinde 180 derece duygu dönüşümüne hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında yayınlanıyor ve dizi hayranları da yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor. Dizinin setinde yoğun şekilde çalışmalar sürerken, geçtiğimiz hafta yeni bölümün yayınlanmaması da hayranları bir hayli üzmüştü.

Kardeşlerim dizi setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle yeni bölüm ekrana gelemedi. Celil Nalçakan, Yiğit Koçak, Onur Seyit Yaran, Eren Ören ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un koronavirüse yakalandığı bilgisi ortaya çıkmıştı.

Oyuncuların sete geri dönmesi ile birlikte 35. yeni bölüm tamamlanabildi ve atv’den yayın açıklaması da geldi… Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü 14 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’da ekranda izleyebileceksiniz.

Duyguların 180 derece değiştiği anları sizleri bir hayli şaşırtacak. Dizide genelde kasvetli ve dram ağırlıklı bir ortam vardı. Ancak 35. bölümde painball sahneleri eğlenceli anları izleyicinin karşısına getirecek.

Dram ortamı dağılacak ve Kardeşlerim dizi hayranlarının yüzünü gülümsetecek sahneler artacak. Dizinin yeni bölümünden yayınlanan fragman izleyicileri bir hayli memnun etti.

Heyecanla yeni bölümü bekleyenler özellikle de Doruk ile Asiye’nin sahnelerini çok merak ediyor. Kardeşlerim dizisini çok özlediklerini yorumlarda ifade eden dizinin izleyicileri, 2 haftadır yayınlanmadığı için merakın da iyice arttığını belirtiyor.