Ana sayfa Sosyal Medya Başrollerden rol çalan ve replikleriyle sosyal medya fenomeni olan isim Mehmet Yılmaz Ak’tan başkası değil!

Başrollerden rol çalan ve replikleriyle sosyal medya fenomeni olan isim Mehmet Yılmaz Ak’tan başkası değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar birçok projede farklı rollerde izlediğimiz Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisi ile birlikte popülerliğinin zirvesine çıktı. Bugüne kadar hep kötü adam rollerinde izlediğimiz oyuncu bu sefer çok farklı ve izleyicileri derinden sarsan Savcı Pars olarak Yargı isimli Kanal D dizisinde yeteneklerini sergiliyor.

Çok farklı bir karakter ile popülerliğinin zirvesine çıkan oyuncuya sosyal medyadan da büyük bir ilgi var. Mehmet Yılmaz Ak, Pars karakterinin sosyal medya platformlarında ne kadar çok sevildiğinin de farkında. “Pars deyince akan sular duruyor” şeklindeki söz üzerine oyuncu, “Öyle oluyor gerçekten… Karavanın önünde insanlar oluyor, gerçekten şaşırıyorum. O denli popülermiş. Pars’ın adına çok sevindim gerçekten” dedi.

Magazin D programına konuşan başarılı oyuncu, sosyal medyada Pars karakteri ile alakalı replikleri de çok beğeniyor. Dizinin sahnelerinden ayıklanan ve sosyal medyaya yeni ilham kaynağı olan bu replikler, oyuncunun popülerliğinin daha da artmasına neden oldu.

Mehmet Yılmaz Ak, bu konuda şunları söyledi: “Evet görüyorum. Çok da mutlu oluyorum, çok keyif alıyorum. Pars’ın baya fenomen, ikon haline getirdiler.”

Sosyal medya kullanıcıları Yargı dizisinin sahnelerinde aldıkları Pars karakterinin hallerini farklı eklemeler ve sahnelerle birleştirerek izleyenlerin hoşuna gidecek küçük videolar hazırlıyor. Bu tür videolar o kadar çok paylaşılıyor ki, oyuncu da bu durumda sosyal medyanın en popüler isimlerinden birisi haline geliyor.

Pars karakterinin çok hırslı birisi olduğunu belirten oyuncu, bunun nedenini de şu sözlerle ifade etti: “Bence hırslı, çok hırslı. Ama dediğim gibi işindeki başarı, kardeşi üzerinde kurduğu hakimiyet, orda elde etmek istediği başarı ya da kadınlar üzerinde elde etmek istediği başarı… Bunların ana kaynağında sevilme isteği yatıyor. Çok başarılı olursa daha çok sevileceğini düşünüyor. “