Ana sayfa Sosyal Medya Doğum kiloları mevzusu Özge Özpirinçci’yi çok rahatsız ediyor!

Doğum kiloları mevzusu Özge Özpirinçci’yi çok rahatsız ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti bebeklerini gezdirdikleri sırada kameralar tarafından görüntülendi. Mercan isimli bebeğini 2021 yılının Aralık ayında dünyaya getiren oyuncu, tüm vaktini kızına harcıyor.

Hamilelik döneminde sağlıklı beslenmeye çaba harcadığını belirten oyuncu, doğumdan sonra hızlı bir şekilde kilo konusunda toparlanmıştı. Bu süreç ile ilgili soru üzerine Özge Özpirinçci, kadınlara yakıştırılan doğum kiloları konusuna takıntılı olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Bu çok konuşulan bir şey. Ne kadar kötü, bu doğum kilolarından kurtulmak çok kötü bir cümle. Hiç hoşuma gitmiyor. Hamileyken de sağlıklı beslenmeye çalıştım. Sonrasında da dikkat etmeye çalıştım. Sağlıklı olmak önemli. Çok şükür her şey yolunda” diye konuştu.

Doğum kiloları mevzusu Özge Özpirinçci'yi çok rahatsız ediyor! 7

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özpirinçci, 2008 yılında başladığı oyunculuk mesleğinde başarılı işlere imzasını attı. Kavak Yelleri dizisindeki Ada karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Aşk Yeniden dizisindeki Zeynep karakteriyle akıllara yazıldı.

Kadın dizisindeki Bahar karakteri ile çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, bu yapımın dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanması ile de popülerliğini birçok ülkeye yaydı.

İlk ve Son ile Yakamoz isimli dijital dizilerde de rol alan oyuncu, kızı Mercan ile ilgileniyor ama iyi bir proje gelirse setlerde uzun süre uzakta kalmak da istemiyor.

Özge Özpirinçci’nin eşi Burak Yamantürk, Gain platformunda yayınlanacak Aslında Özgürsün isimli dizi için anlaşma yaptı. Şayet Özge Özpirinçci de proje için sete çıkarsa çift kızları Mercan’ın setlere gelerek orada kendilerinin yanında olabileceğini de belirtiyor.