Ana sayfa Sosyal Medya Bay J’nin laf çarptığı Kerem Bürsin’e sosyal medyada destek çılgınlığı!

Bay J’nin laf çarptığı Kerem Bürsin’e sosyal medyada destek çılgınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıldız İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen, ’Türkiye’nin En Prestijli Öğrenci Ödülleri’ olarak anılan 2020 Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni, Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Törende sunuculuğu Bay J üstlendiği ve yaptığı bir espriyle de Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin’e yönelik tartışmalı bir ifade kullandı. Bürsin 2020 yılının en beğenilen erkek oyuncusu seçildi. Oyuncu ile ilgili espri yapayım derken Bay J, büyük tepki çeken ifadelerde bulundu.

Bay J, şöyle konuştu: “Kerem’in dediği gibi kimse için kolay bir yıl değildi. Sanatçılar için özellikle, onlar için hiç kolay bir yıl değildi. Siz belki evinizden çalışıyor falan olabilirsiniz, okuyor, öğretiyor olabilirsiniz. Oyuncular setlerde çalışmaya devam etti. Üstelik şimdi söyleyeceğim şey yüzünden gözleriniz dolacak, geçen yılın ücreti olan 120 bin lira bölüm ücreti ile çalışmaya devam etmek zorunda kaldılar. Kerem helal olsun, yanlış anlama lütfen.”

İşte Bay J’nin bu konuşması sosyal medyada büyük yankı buldu:

Sosyal medyaya bu sözlerin düşmesinin ardından büyük bir tepki ortamı oluştu. 500 binin üzerinde mesaj paylaşıldı. İzleyiciler Kerem Bürsin’e bir saygısızlık yapıldığına yönelik yorumlarda bulundu. “proudofKeremBürsin” etiketi açıldı ve bu etiket kısa sürede 500 binin üzerinde gönderilen mesaj ile gündemin ilk sırasına yerleşti.

Kimi izleyiciler ise bu durumu çekememezlik olarak açıklayan ifadelerde bulundu. Bürsin hayranları yaptıkları yorumlarla ünlü oyuncunun hak ettiği ücreti aldığını ve bunun tartışılmasının anlamsız olduğuna yönelik de ifadeler kullandı.

Törende bir konuşma yapan Kerem Bürsin, şunları söyledi: “Bu ödüle beni layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim, çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler. Umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir ve daha güzel günler bizi bekler.”