Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bay Pardon olarak hafızalara kazınan bir zamanların ünlü oyuncusu Kaan Girgin’e hapis şoku!..

Bay Pardon olarak hafızalara kazınan bir zamanların ünlü oyuncusu Kaan Girgin’e hapis şoku!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Kaan Girgin, özellikle 90’lı yıllarda rol aldığı reklam filmleri ve dizilerle adından sıkça söz ettirdi.

Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdikten sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda görev almaya başlayan Kaan Girgin, bir bankanın reklam filmi ile şöhret kapılarını araladı.Hafızalarda ‘Bay Pardon’ olarak yer eden oyuncu, 90’lı yıllarında başında rol aldığı Ayrı Dünyalar dizisi ile kariyerinde zirveye çıktı.

1996 yılında Gözlerinde Son Gece isimli dizide Türkan Şoray ile kamera karşısına geçen oyuncu 2000’li yılların başında TRT’de ekrana gelen Dikkat Bebek Var dizisinde Ceyda Düvenci ile kamera karşısına geçti.

Bay Pardon olarak hafızalara kazınan bir zamanların ünlü oyuncusu Kaan Girgin'e hapis şoku!.. 7

Kaan Girgin şu sıralar özel hayatında zor günler geçiriyor. 2005 yılında Dr.Seran Göçer ile üçüncü kez nikah masasına oturan oyuncunun bu evlilikten bir kız çocuğu var. Çift, 3 yıl evli kaldıktan sonra 2008 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Tarafların bugün 14 yaşında olan kızlarının velayeti anneye verildi.

Göçer, kızının kendi soy ismini kullanması için açtığı davayı kazandı. Göçer ayrıca Kaan Girgin’in çocuğuna mahkemece hükmedilen nafakayı ödemediğini öne sürerek cezalandırılmasını istedi.

İstanbul İcra Ceza Mahkemesi, sanık Girgin’in nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Seran Göçer’in avukatı Özlem Yazıcıoğlu, “Kaan Girgin’in çocuğuna ödemediği 200 bin lirayı aşan nafaka borcu bulunmaktadır” açıklamasını yaptı.