Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve Özge Gürel’li Bay Yanlış İspanya’da büyük bir başarıya imza attı!

Can Yaman ve Özge Gürel’li Bay Yanlış İspanya’da büyük bir başarıya imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de yayınlandığı dönem ilgi görmeyen ve ardından Can Yaman’ın Türkiye’den ayrılmasına neden olan Bay Yanlış dizisi İspanya’da büyük başarıya ulaştı. Dizi izlenme rekoru kırdı.

Başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel’in yer aldığı romantik komedi dizi Bay Yanlış, bir süre önce İspanya’da yayınlanmaya başladı. Ülkede El Hombre Equivocado ismiyle yayınlanan dizi bu hafta yayınlanan bölümüyle tarihi bir rekora ulaştı. Dizi, 320 bin izleyiciye ulaşarak yüzde 2,4 pay aldı.

Daha önce Dolunay dizisinde rol alan ve çok başarılı reyting sonuçları alan Can Yaman ve Özge Gürel 2020 yılında bu kez Bay Yanlış dizisi için bir araya gelmişti. Aslı ve Banu Zengin tarafından kaleme alınan dizi reytinglerden çok iyi sonuç alamayınca 14. bölümde ekranlara veda etmişti.

Can Yaman ve Özge Gürel’li Bay Yanlış İspanya’da büyük bir başarıya imza attı! 7

Ancak Türkiye’de ilgi görmeyen dizi yurt dışında bomba etkisi yaratmıştı. Özellikle yayınlandığı İtalya’da Can Yaman’ı çok büyük bir üne kavuşturmuştu. Bunun üzerine yakışıklı oyuncu ülkeden aldığı dizi teklifi üzerine İtalya’ya yerleşmeye karar vermişti.

Bay Yanlış, Ekim 2021’de İspanya’da gösterime girmişti. Dizinin gösterime girmesi özellikle İspanyol Can Yaman hayranları arasında çok büyük heyecan yaratmıştı. Bay Yanlış dizisinin hikayesi şöyleydi:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.
Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi zaman içinde birbirine aşık olur.