Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri gösterime girdi, gündemin birinci sırasına yerleşti!

Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri gösterime girdi, gündemin birinci sırasına yerleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Demet Özdemir’i uzun bir süreden sonra hayranlarıyla yeniden buluşturan Aşk Taktikleri filmi bugün Netflix’te gösterime girdi. Film, izleyiciyle buluşur buluşmaz sosyal medyada gündemin birinci maddesi oldu.

Çilek Kokusu ve Erkenci Kuş dizileriyle büyük çıkış yapan, en son rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Demet Özdemir uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluştu. Güzel oyuncunun başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı Aşk Taktikleri filmi bugün Netflix’te gösterime girdi.

Filmi gösterime girer girmez hem Demet Özdemir hem de film bir numaralı gündem maddesi oldu. Birinci sırada yer alan #DemetÖzdemir etiketi 11 bin paylaşımı geçerek gündemin birinci sırasına yerleşirken #AşkTaktikleri etiketi 9 bin paylaşımı geçerek ikinci sırada yer aldı. Filmle ilgili dünyanın her yerinden paylaşımlar yapıldı.

Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri gösterime girdi, gündemin birinci sırasına yerleşti! 2

Romantik komedi türündeki film 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelerek oyuncuların hayranlarına da büyük bir jest yapmış oldu. Filmin gösterime girişi tüm dünyada, özellikle Demet Özdemir hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Çekimleri yaz aylarında tamamlanan filmin konusu bir sır gibi saklanmıştı. Aşk Taktikleri’nin hikayesi tanıtım filminin yayınlanmasıyla ortaya çıkmıştı. Yayın tarihinin belli olmasıyla sevinci artan Demet Özdemir bu heyecanını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Çapkın bir reklamcı ile özgüveni yüksek bir blogger yazarının sıra dışı taktiklerle birbirini tavlama hikayesini anlatan Aşk Taktikleri filminin konusu şöyle:

Aslı, erkekleri çözdüğüne inanan ve adını saklayarak ilişkiler hakkında yazdıklarıyla oldukça popüler olan, bir moda tasarımcısıdır. Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır. Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, bir diğerini kendisine aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar.