Ana sayfa Dizi Haberleri Begüm Birgören final yapan diziden sonra yine Fox TV ile anlaştı!

Begüm Birgören final yapan diziden sonra yine Fox TV ile anlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Begüm Birgören, yeni sezon için iddialı hazırlanan Uzak Şehrin Masalı dizisine son anda katılmıştı. Gonca Vuslateri ile anlaşılan Sonay isimli karakter, oyuncunun işleri nedeniyle ayrılık kararı almasından sonra Begüm Birgören’e teklif edildi.

Fox TV’deki projeyi kabul eden ve Kars’ta yapılan çekimlere katılan ünlü oyuncu, dizinin sadece 5 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar ile birlikte başrolde yer alan Begüm Birgören, bu sıkıntılı durumun ardından yeniden dizilerde yer alma kararı verdi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Begüm Birgören, yine Fox TV ekranında yayınlanmak üzere Pastel Film tarafından hazırlanan yeni dizinin kadrosuna katıldı.

İsmi henüz netleşmeyen projede Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay ikilisi başrolde buluştu. Dizinin hazırlıkları ve oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

4 yıldır ekrandan uzak olan ve 2 çocuk büyüten Buse Varol’a da yapımcıdan teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

Daha önce aynı yapım firmasının Güvercin isimli projesini çeken Deniz Dikilitaş’ın yönetmen olarak yeni dizide de yer alacağı belirtiliyor.

Begüm Birgören, 2019 yılında 6 bölüm süren Vurgun dizisinin ardından, bu sezon 5 sezon süren Uzak Şehrin Masalı ile üst üste iki şanssızlık yaşadı. Bakalım yeni dizi oyuncuya daha uzun süre ekranda yer alabilme fırsatı verecek mi?