Ana sayfa Dizi Haberleri Bu genç oyunculara dikkat! Dizilerde başrolde değiller ama öyle oynuyorlar ki başrollerden adeta rol çalıyorlar!

Bu genç oyunculara dikkat! Dizilerde başrolde değiller ama öyle oynuyorlar ki başrollerden adeta rol çalıyorlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinde hikaye başroller etrafında dönse de kimi yan karakterler diziye başka başka hikayelerle özel anlamlar katıyor ve diziyi izlenir kılan etkenler arasına giriyorlar.

Ana hikayenin yanı sıra yan karakterlerin hikayeleri, kimi zaman asıl konudan bile daha çok izlenir ve merak edilir hale gelebiliyor. Bu durum elbette hikayenin ilginç detayları oluyor ama asıl başarı, yan hikayede yer alan oyuncuların performansları ile dikkatleri çekiyor.

Kimi zaman yan karakterlerde usta oyuncuları veya karakter oyuncusu olarak tabir edilen başarılı isimleri görüyoruz.

Bir de genç oyuncular var ki kimileri çok tanınmayan, henüz yeni yeni sektöre giren isimlerden oluşuyor. Öyle ki başarılı performansları ile hem başrollerden hem de büyüklerinden baya baya rol çalıyorlar.

Bu isimlere son dönemde eklenenler arasında Netflix’te büyük ses getiren Kulüp dizisinden Raşel karakterini oynayan Asude Kalebek ve Kanal D’nin Yargı dizisinde Çınar’a hayat veren Arda Anarat ile yine aynı dizide İnci’yi oynayan ve aldığı ödüllerle de genç yaşında kendisinden söz ettiren Ece Yüksel de katıldı.

Bu genç oyunculara dikkat! Dizilerde başrolde değiller ama öyle oynuyorlar ki başrollerden adeta rol çalıyorlar! 11

Asude Kalebek,18 Haziran 1999, İstanbul doğumlu genç bir oyuncu. Halen Boğaziçi Üniversitesinde öğrenimini sürdürmekte.

Tam ismi, Asude Selma Kalebek. Aynı zamanda İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda oyunculuk çalışmalarını sürdürüyor. İzleyici onu Kulüp dizisi ile izleme şansı buldu ve bu genç oyuncu, dizinin başrollerinden adeta rol çalarcasına bir performansla dikkatleri üzerine çekti.

Son günlerin dillerden düşmeyen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır’ın oynadığı Matilda’nın yalnız büyümüş asi kızı olarak, Barış Arduç’un hayat verdiği İsmet’in sevgilisi rolünde yer alıyor Kalebek.

İzleyenlerin başarısı ile takdirini toplayan genç oyuncunun, daha ilk sınavını başarıyla geçmesi, bir anda dizinin yayınlanmasıyla birlikte yapılan izleyici yorumlarıyla ortaya kondu. Sosyal medyada çok konuşulan ve internette de ismi aranan bir isim olmayı başardı.

Önümüzdeki dönemde Asude Kalebek’i bir TV dizisinde görmemiz ise büyük bir olasılık.

Bu genç oyunculara dikkat! Dizilerde başrolde değiller ama öyle oynuyorlar ki başrollerden adeta rol çalıyorlar! 12

Gelelim Yargı dizisindeki Çınar’ı oynayan Arda Anarat’a. Genç oyuncu, 2 Nisan 1999, İstanbul doğumlu. Anarat’ı başka dizilerde de izledik esasen.

Oyunculuğa 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet rolüyle başlayarak, çıtayı zaten yükseğe koymuştu. Diriliş Ertuğrul, Tek Yürek dizilerinde de rol alan Arda Anarat, Çukur, Hekimoğlu ve Ex Aşkım dizilerinde de rol aldı. İzleyicinin aşina olduğu bir isim ama Yargı’daki Çınar rolüyle bir başka sevildi ve dikkatleri üzerine çekti genç oyuncu.

İlk bölümden itibaren hikayedeki cinayetin etrafında döndüğü Çınar olarak göz önündeydi. Zor bir rolün altından başarı ile kalkan Arda Anarat, ağır ve psikolojik yanı zorlayıcı sahnelerle ekrana geliyor. Kimi zaman dizinin başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’den de rol çalan Arda Anarat da geleceğin yıldız isimlerinden olduğunu başarılı oyunculuğu ile ortaya koymakta.

Bu genç oyunculara dikkat! Dizilerde başrolde değiller ama öyle oynuyorlar ki başrollerden adeta rol çalıyorlar! 13

Aynı dizide rol alan bir başka genç isim Ece Yüksel de ilk bölümde oynadığı karakter İnci’nin ölmesiyle diziye kısmi katılım sağlıyor. Ancak oyuncu, ölen karakterin flasback sahneleriyle dizide yer almasına karşılık, başarılı bir performans göstermekte.

Netflix’in Aşk 101 dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile de birlikte rol almıştı. Dizinin 2. sezonunda piyanist bir kız olan Elif rolüyle Aşk 101’e katılan oyuncu, dikkatleri üzerine çekmişti. O dizide Lise öğretmeni olan Pınar Deniz’in oynadığı Burcu’nun öğrencisi Elif’i oynuyordu Ece Yüksel.

Güzel bir tesadüf ile üç oyuncu bu kez Yargı dizisinde buluştu. Ece Yüksel bu kez Yargı’da Pınar Deniz’in oynadığı Ceylin’in öldürülen kız kardeşi İnci’yi oynadı. İlk bölümde İnci’nin öldürülmesinden sonra Ece Yüksel, geçmişten sahnelerle diziye ara ara dahil olmakta.

Ancak bu kısa geçişlerde bile dikkatleri oyunculuğu ile çekmeyi başaran bir isim oldu. Ece Yüksel, 1997 doğumlu ve Kadir Has Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almış bir isim. Yüksel, “Nefesim Kesilene Kadar” filmindeki rolüyle 22. Altın Koza Film Festivali’nde Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu,19. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde de Genç Cadı ve 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Ödülleri’nde de Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu ödülünü almıştı.

İlk olarak 2008 yılında Bıçak Sırtı isimli dizinin ardından Av Mevsimi, Çekmeceler, Davetsiz Misafir, Kara Sevda, Kız Kardeşler isimli yapımlarda da rol aldı.