Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç. dizisi Erdal Beşikçioğlu’nun ağzını fena bozmuş!

Behzat Ç. dizisi Erdal Beşikçioğlu’nun ağzını fena bozmuş!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Erdal Beşiçioğlu, şimdilerde Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kağıt Ev dizisiyle gündemde.Oyuncu, Behzat Ç. dizisindeki karakter sayesinde geniş kitleler tarafından içselleştirildi. Birçok dizi hayranı Beşikçioğlu’nun artık Behzat Ç olarak tanımlıyor…

Behzat Ç.’nin hayatında yerinin büyük olması Erdal Beşikçioğlu’nun günlük hayatına da etkide bulunmuş… Karakterin sürekli argo konuşması sonrasında dizinin çekildiği dönemde zınavadan çıktığı itirafında bulunan beşikçioğlu, Julide Ateş’in sunduğu Gain platformunda yayınlanan 40 programına konuk oldu.

Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç döneminde karakterin kendisini ne kadar fazla etkilediğini anlatan şu sözlerine dikkat:

JÜLİDE ATEŞ: Erdal Beşikçioğlu kendi hayatında Behzat Ç gibi küfürbaz mı?

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU: Hak edildiği zaman ağzımdan kaçıveriyor. Küfürlü mü konuşuyorum? Yok. Ama insanın ağzına pelesenk olduğu zaman, o yılın sonunda Behzat Ç bittikten sonra da zaman zaman kaçtığı olmuştur. Şimdi yavaş yavaş toparlıyorum. Çok küfür etmiyorum artık, Behzat’ta çok zıvanadan çıkmıştım. Artık küfürün ötesine geçmiş, refleks olmuş, bir konuşma biçimi haline… Sanırım ben argo konuşuyorum küfretmiyorum. Behzat Ç’de küfür etmedi, argo konuştu. “Bok”sun demek karşı tarafın kişiliğine hakaret, “bokluk etme” dediğiniz zaman öyle davranma diyorsunuz. Birisi küfür, ötekisi de argo. Benim nitelemem bu!