Ana sayfa Dizi Fragmanları Behzat Ç dizisi yeni sezonunda yeni ünlüler kadroya dahil oldu!

Behzat Ç dizisi yeni sezonunda yeni ünlüler kadroya dahil oldu!

tarafından ker_def

Behzat Ç dizisinde yeni sezon fragmanı yine ilgi çekti! BluTV’de geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan, efsanevi karakter Behzat Ç’nin yeni hikayesi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci sezonundan haber var.

Sevilen dizinin ikinci sezonundan yeni teaser yayınlandı. Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun kendisiyle özdeşleşen karakteri Behzat Ç. ve ekibinin yeni sezonda yaşayacakları aksiyon nefes kesecek.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği ve ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ yine dikkatleri üzerine toplayacak bir sezonla BluTV kütüphanesindeki yerini alacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç gibi çok önemli isimler bulunuyor.

Bu oyuncuların yanı sıra ekibe geçen sezon konuk oyuncu olarak katılan Özge Yağız ve Selen Öztürk, ikinci sezonda da kadroda yer alacak.

Ayrıca yeni sezonda kadroya; Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut dahil oldu. ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo Ercan Uğur imzası taşıyor.

Aksiyonun bir an bile eksilmeyeceği ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonu yakında BluTV’de.