Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç dizisini kim bitirdi? Erdal Beşikçioğlu ilk kez açıkladı!

Behzat Ç dizisini kim bitirdi? Erdal Beşikçioğlu ilk kez açıkladı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Jülide Ateş’in sunumuyla Gain platformunda yayınlanan 40 isimli programın konuğu oldu. Programda birçok farklı konuda açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, özellikle Behzat Ç. dizisinin temelinin sağlam olmadığı sözleri ile dikkatleri çekti.

Bir döneme damgasını vuran dizinin 2019 yılında BluTV’de yayınlanan yeni bir sezonu da izleyicilerle buluşmuştu. Ancak ikinci sezon çeşitli sorunlar nedeniyle yayınlanamamıştı. Bu durum üzerine BluTV yöneticileri de Behzat Ç. hayranlarından özür mahiyetinde Saygı isimli diziyi çekmiş, Ercüment Çözer karakterinin hikayesi de bu dizide yansıtılmıştı.

Erdal Beşikçioğlu, Saygı dizisini çekerken kendisine teklif gelmediğini de ilk kez 40 programında açıkladı. Peki Behzat Ç’yi kim bitirdi? İşte bu soru gelince Erdal Beşikçioğlu’nun açıklaması şöyle oldu:

“İnanç orada “ne olur açıklama yap abi, kimin yüzünden bittiğini biz hep beraber bilelim.” Şu andaki dönemle ilgili kaygan bir zemin vardı, nereden tutunacağını ne yazarı biliyordu, ne yapımcısı biliyordu, ne oyuncusu… 5 bölüm bir senaryo geldi bize, o kadar özlemişiz ki çekmeye başladık. Fakat olayın açılmasına güçlük çekilmeye başlandı.

Ben de Serdar Abi’yle konuştum “Bu 2. Dönemle ilgili beraber oturalım, bir oluşturalım, ondan sonra bütün senaryolar bittikten sonra hikayeye başlayalım, karakterin nereden nereye gideceğini görebilelim biz”.

Fakat yapımcılarla beraber görüşmeye gittiğim zaman, Serdar Akar’ın çekmeyeceğini öğrendim, Memduh Başgan olmayacağını öğrendim, bunlar çok önemli karakterler. Böyleyse ben de olmak istemiyorum, beni de affedin dedim. Bütün hikaye bundan kaynaklıdır aslında.”