Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı yorgunluğu Seray Kaya’ya yeni kararlar aldırdı!

Bir Küçük Gün Işığı yorgunluğu Seray Kaya’ya yeni kararlar aldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında bu sezonun başarılı işlerinden birisi de Bir Küçük Gün Işığı dizisi oldu. Seray Kaya ile Berk Oktay ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin etkileyici hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ile birleşti ve uzun süre izleyiciler de çok büyük destek verdi. Her ne kadar son aylarda reytinglerde düşüşler yaşanmış olsa da Bir Küçük Gün Işığı dizisi bir sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak televizyon tarihine geçti.

Seray Kaya ve Berk Oktay ikilisinin iyi bir uyum yakalaması da dizinin başarısına önemli katkıda bulundu. Seray Kaya, üst üste etkileyici dizilerde yer alarak kariyer basamaklarını çifter adımlarla çıkmaya devam ediyor. Oyuncu adına önemli deneyimler yaşadığı, milyonların kalbine girdiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin set yorgunluğunu atmak da zaman alacak gibi gözüküyor.

Ünlü oyuncu, çekimlerin tamamlanmasının ardından dinlenmeye çekildi. Haziran ayında bir şey yapmama kararı alan oyuncu, “Sanırım Haziran’da pek bir şey yapmayacağım, biraz kendime zaman ayıracağım” diye konuştu.

Temmuz ve Ağustos aylarında tatiller yaparak dinlenme sürecine devam edeceğini anlatan Seray Kaya, geride kalan sezonu şu sözlerle değerlendirdi:

“Yorucu bir sezon oldu, ama keyifli de bir sezondu. Böyle bir dönemde 36 bölüm iş getirmek oldukça zor biliyorsunuz. Bundan dolayı da çok mutluyuz.”

Seray Kaya, güzel ve keyifli bir projenin içinde yer aldığı için memnun olduğunu, artık yeni projelere bakacağını anlattı.

Teklifler konusundaki soruları geçiştiren oyuncu, şu anda bunları konuşmak istemiyor. Seray Kaya, “İşimiz bitti, tatilimi yapayım, menajerim görüşmeleri yapıyor. Yeni projeler de okumaya başlarım” diyerek yeni projeler geldikçe onlara bakacağını ama yakın dönemde bir proje ile anlaşmasının olmadığını söyledi.

Dizinin kadrosunda yer alan Esra Dermancıoğlu ile de iyi bir iletişim kuran Seray Kaya, Fransa’da bulunan arkadaşının kendisini davet ettiğini ve belki onun yanına gidebileceğini de sözlerine ekledi.