Ana sayfa Dizi Haberleri Behzat Ç hayranlarına hem büyük müjde hem de büyük şok!

Behzat Ç hayranlarına hem büyük müjde hem de büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. 2010 yılında başlayan ve 2013 yılında 3. sezonu ile final yapan Behzat Ç. dizisi, Blu TV tarafından 2019 yılında yeni hikaye ve aynı oyuncularla çeklimişti. Blu TV’de 2. yeni sezonu da yayınlanması beklenen dizide çıkan çeşitli anlaşmazlıklar nedeniyle yeni bir sezon daha çekilememişti…

Sonrasında ise Blu TV, izleyicilerin tepkisini dindirmek adına Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer’in hikayesini anlatan Saygı dizisini yayına almıştı. Bu gelişmeler ışığında bir süredir gündemde olan Behzat Ç. için yeni ve sürpriz bir hazırlık süreci başlatıldı.

Yazar Emrah Serbest, Mayıs ayında yayınlanacak olan Behzat Ç: Çekiç ve Gül isimli kitabının hazırlıklarını bitirmek üzere… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre de bu kitaptaki hikayelerden uyarlanacak olan Behzat Ç. dizisi için adımlar atılmaya başlandı.

Dizinin hayranları için büyük bir müjde bu. Ancak bir başka detay var ki herkesi biraz üzecek. Behzat Ç.’nin yeni döneminde yepyeni bir oyuncu kadrosunu izleyeceksiniz. Yani Erdal Beşikçioğlu fanatikleri için pek de hoş olmayan bir gelişme bu.

Behzat Ç hayranlarına hem büyük müjde hem de büyük şok! 7

Doruk Acar’ın sahibi olduğu İnsignia Yapım ile birlikte Emrah Serbest yoğun bir çalışma içinde. Hem senarist hem de yönetmen olarak projeye şekil veren Serbest, oyuncu arayışlarına da başladı. Başrol için görüşmeler yapılıyor ve kimin başrolde yer alacağı da merakla bekleniyor.

Dizinin güçlü yan karakterleri için de oyuncu arayışları devam ediyor.