Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet’in başrol oyuncusu Deniz Evin yıllar sonra dizilere dönüyor!

Beni Affet’in başrol oyuncusu Deniz Evin yıllar sonra dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Affet isimli günlük dizi ile parlayan Deniz Evin, hikayede Umut Kayacan karakterine hayat verdi. 2013 ile 2017 yılları arasında yayınlanan dizi ile tanınan oyuncu, uzun süredir setlerde yer almamasıyla da biliniyor.

2017 yılında final yapan dizinin ardından sadece 2019 yılında İhtiyar Kurtlar isimli sinema filmi için sete çıkan oyuncu, yeniden dizilere dönüş kararı aldı. Beni Affet’in setinde tanıştığı Gaye Turgut ile hayatını birleştiren Deniz Evin, Mayıs ayında babalık sevinci yaşadı. Eftalya isimli kızlarının dünyaya gelmesi ile Deniz Evin ile eşi Gaye Turgut Evin büyük bir mutluluk yaşadı.

Beni Affet'in başrol oyuncusu Deniz Evin yıllar sonra dizilere dönüyor! 7

Çift aile olmanın keyfini sürerken, Deniz Evin’in uzun yıllar sonra yeniden dizilere dönme kararı alması da hayranlarını çok memnun etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt ile yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han gibi önemli isimler yer alıyor.

Deniz Evin’in de kadroya katılması ile Yalnız Kurt’un çok etkileyici bir oyuncu kadrosu oluştu.