Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan’dan turuncu şov!..

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan’dan turuncu şov!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’in ilk sezon ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ adıyla yayınlanan iddialı dizisi ikinci sezonunda, ‘Kıbrıs: Zafere Doğru’ adıyla ekranlara geliyor. Dizide ‘İnci’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Pelin Karahan sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü isimlerin başında geliyor.

Oyunculuğu kadar güzelliği ve giyim tarzıyla da dikkat çeken Pelin Karahan şık giyinmeyi ve tarzını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı seviyor. Pelin Karahan’ın tarzı takipçileri tarafından da çok beğeniliyor.

İş insanı Bedri Güntay’la mutlu bir evliliği olan Pelin Karahan’ın Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu var. İşlerinden arta kalan zamanı ailesiyle birlikte vakit geçirmeyi seven Pelin Karahan sömestr tatilini fırsat bilip kendisini doğanın kucağına attı.

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin İnci'si Pelin Karahan'dan turuncu şov!.. 8

Eşi ve çocuklarıyla birlikte Sapanca’ya giden ünlü oyuncu, giyim tarzıyla yine takipçilerinden tam not aldı. Ailesiyle eğlenceli karelerini sosyal medyada paylaşan Karahan’ın paylaşımları çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin İnci'si Pelin Karahan'dan turuncu şov!.. 9

Instagram’da 4.4 milyon takipçisi bulunan oyuncunun fotoğraflarına takipçileri tarafından ‘Maaşallah güzel aile’, ‘Turuncu yakışmış’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Pelin Karahan, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun da aralarında bulunduğu oyuncularla birlikte rol alıyor.