Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet’in Feride’si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman’daki rolüyle şimdiden tam not aldı!

Beni Affet’in Feride’si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman’daki rolüyle şimdiden tam not aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Türkiye’nin en önemli günlük dizilerinden biri olan Beni Affet, yayınlandığı dönem büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Hafta içi her gün yayınlanan dizi 2011-2018 yılları arasında sekiz sezon boyunca ekrana gelmişti. Dizinin en dikkat çekici karakterlerinden biri de Feride’yi canlandıran Şeyma Korkmaz’dı.

Önce Show TV’de yayınlanan, ardından Star TV’ye transfer olan dizi 2018 yılında 1.477’nci bölümüyle ekranlara veda etmişti. Çoğunlukla adı daha önce duyulmayan genç oyuncuların rol aldığı dizide en dikkat çeken isimlerden biri de Şeyma Korkmaz olmuştu.

Sekiz sezon boyunca dizinin baş karakteri Feride’yi canlandıran Korkmaz, kariyerindeki büyük çıkışı da Beni Affet dizisiyle yapmıştı. Genç oyuncu özellikle Ortadoğu ve Arap dünyasında çok sevilen bir oyuncu haline gelmişti.

Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle şimdiden tam not aldı! 11 Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle şimdiden tam not aldı! 12

Beni Affet’ten sonra bir projede yer almayan Şeyma Korkmaz nihayet bu sezon yeni bir projeyle ekrana döndü. Korkmaz, ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Korkmaz, Bozdağ Film tarafından çekilen ve üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Şeyma Korkmaz, Kuruluş Osman’ın yeni sezonunun daha tanıtım filmlerinde dikkati çekmeyi başardı. Dizinin izleyicileri Korkmaz’ın duruşu, tavrı ve tarzıyla yeni sezona damgasını vuracak karakterlerden biri olacağına dikkat çekildi.

Yeni rolüyle hayranlarından tam not alan Şeyma Korkmaz’ın geri dönüşü büyük bir sevinçle de karşılandı. Hayranları Korkmaz’ın Kuruluş Osman’a çok yakıştığına dikkat çekti.

Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle şimdiden tam not aldı! 13 Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle şimdiden tam not aldı! 14 Beni Affet'in Feride'si Şeyma Korkmaz, yeni dizisi Kuruluş Osman'daki rolüyle şimdiden tam not aldı! 15